De Ricky van Veen sportiviteits prijs

De Ricky van Veen sportiviteits prijs.

Beste leden van de KCW,
Zoals jullie wel weten is op 04 april 2017 ons directielid en manusje van alles Ricky van Veen-Richel geheel onverwacht overleden. Omdat Ricky altijd bij evenementen aanwezig was en een deel van de organisatie op zich nam heeft de KCW een heuse KCW Ricky van Veen sportiviteit prijs in het leven geroepen. De trofee staat al enige tijd vol trots bij de galerij der kampioenen in de kantine te pronken maar is vanaf nu ook te winnen!

Ieder jaar tijdens een evenement zal de Ricky van Veen bokaal uitgereikt worden aan de deelnemer die het hoogste aantal punten weet te scoren tijdens het evenement en dit jaar zal dat tijdens de KCW DOG OLYMPICS welke gehouden zal worden op zaterdag 07 april 2018! Klein detail………de trofee mag echter niet mee naar huis genomen worden maar zal in de kantine blijven staan. Wij zorgen voor een plaatje met de naam van de winnaar en hopen zo ons aller Ricky in gedachten te houden want zij zal voor altijd verbonden zijn met de KCW.
Dus heeft U nog getwijfeld om U (kosteloos) in te schrijven voor de KCW DOG OLYMPICS dan is dit toch wel een extra reden om die twijfel nu aan de kant te zetten. Inschrijven kan tot 24 maart ’18!!

Tot ziens op zaterdag 07 april!

De evenementen commissie,
Erna. Ad, Simone en Ton.