Terug naar homepage

Wij zijn de Kynologenclub Woerden


De Kynologenclub Woerden en omstreken is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland en opgericht op 13 juli 1981. De KC Woerden en omstreken heeft haar eigen verenigingsgebouw en trainingsvelden aan de rand van Woerden.

De KC Woerden is een boeiende vereniging waar veel te beleven valt. In elk lesseizoen (februari – juli en september – december) dragen een groep vrijwilligers en gekwalificeerde trainers zorg voor alle activiteiten die de vereniging organiseert. Zo organiseert de KC Woerden trainingen op het gebied van jonge honden (puppy’s) gedrags- en gehoorzaamheid en behendigheid.

Daarnaast kun je bij de KC Woerden recreatief bezig zijn met je hond of er voor kiezen om op wedstrijdniveau te trainen. Wij geven ook advies in het houden van honden.

Op onze site vind je alle informatie over de cursussen, het lidmaatschap, de kosten en de activiteiten die er het hele jaar door georganiseerd worden.

De KC Woerden hoopt je als lid te mogen begroeten.

Contact & Route

Heb je een algemene vraag over onze vereniging die zo direct niet wordt beantwoord op onze website? Neem dan contact met ons op, wij proberen hier altijd spoedig op te reageren.

Contact

Wij proberen uw berichten altijd zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Wilt u zich inschrijven voor een cursus? Neem dan een kijkje op ons cursusoverzicht.

Ontmoet het bestuur

Bekijk wie de leden van ons bestuur zijn.

Jacob van Veen

Jacob van Veen

Vice Voorzitter/ Verhuur Accommodatie/ Hoofd Trainingszaken

Robert van Diggele

Robert van Diggele

1e Penningmeester

Ton v.d. Horst

Ton v.d. Horst

Interne zaken / Catering / Terreinen

Annette van Dijk

Annette van Dijk

2e Penningmeester

Marcel van Groningen

Marcel van Groningen

Secretaris