Over ons

De Kynologenclub Woerden en omstreken is lid van de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland en opgericht op 13 juli 1981. De KC Woerden en omstreken heeft haar eigen verenigingsgebouw en trainingsvelden aan de rand van Woerden.

De KC Woerden is een boeiende vereniging waar veel te beleven valt. In elk lesseizoen (februari – juni en september – december) dragen een groep vrijwilligers en gekwalificeerde trainers zorg voor alle activiteiten die de vereniging organiseert. Zo organiseert de KC Woerden trainingen op het gebied van jonge honden (puppen) gedrags- en gehoorzaamheid, behendigheid, flyball, ringtrainingen en de UV (uithoudingsvermogen) proef.

Daarnaast verzorgt de KC Woerden nog recreanten lessen en heeft zij een wedstrijdgroep. Zo kunt u bij de KC Woerden recreatief bezig zijn met uw hond of er voor kiezen om op wedstrijdniveau te trainen. Daarnaast geven wij advies in het houden van honden.

Op onze site vind u alle informatie over de cursussen, het lidmaatschap en de activiteiten die er het hele jaar door georganiseerd worden.

De KC Woerden hoopt u als lid te mogen begroeten.