Helpende Handjes Gevraagd

Zoals jullie in de agenda op onze site of op het blad op onze Kantinedeur kunnen lezen zijn er weer aardig wat evenementen gepland op onze vereniging. Dit zijn altijd gezellige en leerzame dagen. Je leert eens andere rassen en diciplines kennen dan je eigen hond of de cursus die je bij ons loopt en je leert op een leuke ontspannen manier heel veel andere “hondengekken” kennen. Buiten het feit dat deze dagen erg leuk en vaak ook leerzaam zijn is het ook een broodnodige aanvulling in onze clubkas. Van het geld dat wij binnenkrijgen door de verhuringen zijn wij in staat om de extra dingen te doen zoals onderhoud van de velden en kantine, aanschaf nieuwe lesmaterialen en toestellen, kunnen we onze instructeurs op bijscholing sturen zodat u er van verzekerd bent dat onze instructeurs up to date blijven en zo zijn er nog een hele boel andere zaken die we van deze extra inkomsten betalen. Maar om deze evenementen voor onze huurders (en ook voor ons zelf) tot een succes, gezellige en geslaagde dag te maken zijn er veel helpende handjes nodig in o.a. de kantine om alles vlot en gezellig te laten verlopen en te zorgen dat iedereen het broodnodige natje en droogje kan krijgen. Dus een oproep aan iedereen, trainers, cursisten, familie van hen, buren, vrienden enz.

GEEF U OP OM OP EEN VAN DEZE EVENEMENTEN TE KOMEN HELPEN!!!!!!!

Het hoeft geen hele dag te zijn, een paar uur is ook van harte welkom. Geen ervaring met barwerk??? Geen probleem, goede wil en goed humeur zijn net zo belangrijk. Loopt u geen cursus bij ons. Ook dan bent u van harte welkom.

Dus geen redenen om niets te doen, we zijn erg blij met U!!!!!!!!!

Opgeven kan bij Ton, achter de bar, via uw trainer, of u gewoon uw naam op het vel op de kantinedeur, of bel Ton, 06-36488616