KCW Kerstwandeling zondag 15 december

KCW Kerstwandeling Zondag 15 december!!

De evenementen commissie van KC Woerden e.o. nodigt alle leden uit voor de Flyer bord Kerstwandeling KCW Kerstwandeling die zal plaats vinden in de Soesterduinen waar we om 10.30 uur zullen verzamelen op de parkeerplaats aan de Foekelaan 25, 3768 BJ te Soest. De wandeling zal starten tussen 11.00 en 11.15 uur.

De wandeling is ongeveer 5 km lang. We lopen door het bos dat aan de buitenrand van de duinen ligt maar aan het einde van de route moeten we oversteken door het duin. De wandeling is dan ook helaas niet geschikt voor minder validen en kinderwagens. Pupjes kunnen uiteraard meelopen maar indien zij moe worden zal deze door het baasje moeten worden gedragen of wordt er een korte pauze ingelast.

Omdat het een kerstwandeling betreft zouden we het leuk vinden als baas en hond mee zouden lopen in kerstsfeer. Een leuke sjaal, riem, bandana of jasje alle mag mits de hond het niet vervelend vind of dat het de hond belemmerd in zijn/haar beweging. Baasjes mogen zich uiteraard uitleven en wij laten ons graag verrassen!

Brasserie “De Lange Duinen” ligt aan het beginpunt van onze wandeling en geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Honden zijn welkom, op het terras, mits aangelijnd. Achter de brasserie is een toilet aanwezig.  Na de wandeling verzamelen we eerst weer op de parkeerplaats waarna iedereen vrij is om te gaan en staan waar zij maar willen.

We willen op deze manier ons training seizoen gezellig en ontspannen afsluiten en hopen dan ook op een hoge opkomst dus……..loop mee!!

Op de tafels in de kantine liggen inschrijfformulieren. Vul het strookje onderaan het inschrijfformulier in en lever deze in aan de bar voor zaterdag 07 december!

 

De activiteiten commissie,

Marga, Annette en Erna.

 

 

 

P.S. Er zullen tijdens de wandeling foto’s gemaakt worden die op de KCW Facebook pagina en op de website geplaatst zullen worden.